:
Destination Time
:
Present Time
:
Last Time Departed
zero

Stargate San Andreas Rebellion

Recommended Posts

did you replace the col ? because it's a col prolem with that error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep I replaced all files within the replacinggta3.img folder to the gta3.img file including countn2_1.col and countn2_13.col using imgtool program then hit rebuild archive button. Restarted SA with the same error

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a problem =/

when I go to the SGC, my game lags like crazy! <_<

my game's fps overall is around 35 to 50

but when I go to the SGC, my fps drops between 1 and 5!!! :angry:

is anybody experiencing the same problems?

I would appreciate your help a lot :)

thanks!!

I really love this mod a lot ;)

I can play the game really well, it's not that buggy for me, but I can't visit the SGC because of the darn fps drop :unsure:

-Shizuma-

Share this post


Link to post
Share on other sites

is that lagging because the sound of the alarm is activating?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no, it lags the same way no matter what :blink:

goodness, but why!?

It's annoying! :angry:

I can't visit the SGC :(

My game goes nearly unplayable!

what can I do?

Edited by Mini-Me
Removed the quote, please remember the quoting rules

Share this post


Link to post
Share on other sites

Messing about with a camera... :P

INDEED

INDEED.jpg

Isn't that right Daniel Jackson.

IsntthatrightDanielJackson.jpg

My other ride is a Deathglider

Myotherride.jpg

I caught a fish this big!

Caughtafish.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I especially liked that last one...

Damn, now I really need to download the new version. Just need to find the time first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank the random PC stars that yours works at all. Mine crashes when I start a new game so I dont get to play it :(

And yes ive everything people have suggested but still no luck just waiting for Zero to get back to me on their forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a solution for you =)

go to Documents

once you're there, erase a folder that is named GTA San Andreas User Files

hope that helps! ^^

-Shizuma-

Edited by Mini-Me
Removed the quote, please remember the quoting rules

Share this post


Link to post
Share on other sites

for you dave i don't know what to do if you instal all correctly and crash too that your pc doesn't suport the SA limit or maybe it's a pirate instal of gta. maybe try to instal the mod in another and put one by one to your gta directory for finding which file don't work

For you shizuna it's a very strange bug , and it's do all the time , try to check the ipl file and erase some model maybe someone are too big for your pc and lag it

Share this post


Link to post
Share on other sites
For you shizuna it's a very strange bug , and it's do all the time , try to check the ipl file and erase some model maybe someone are too big for your pc and lag it

It happens always no matter what

I even disabled all the smoke particles because the massive amounts of clouds kills my framerates very badly, and it didn't help either....same lagging. darn fps problem. :(

how can I check the ipl files?

how do I edit them? it must be very hard

I know how to mess with img, txd, and that kind of files

but... <_<

what program can I use to check the ipl files? :)

I would appreciate your help a lot!!

thanks! :)

-Shizuma-

PS: I loved the new screens of the SGA Mod, ESPECIALLY MCKAY!!! :lol: :lol: :lol: and the new Pegasus

Gate :)

GOOD WORK!!!

Edited by 88milesperhour!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok following Zero's advise i've manually copied over each file will testing the game in between. Without copying "SFSe.ipl" the game completes the loading bar and fades to black and nothing else happens. Then I ctrl, alt & delete and according to the task manager San Andreas is not responding.

My copy is an original just so you know

Share this post


Link to post
Share on other sites
how can I check the ipl files?

how do I edit them? it must be very hard

What program can I use to check the ipl files? :)

PS: I loved the new screens of the SGA Mod, ESPECIALLY MCKAY!!! :lol: :lol: :lol: and the new Pegasus

Gate :)

GOOD WORK!!!

For this kind of modifications , you can modify the IPL files with the Notepad

Thanks a lot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

but I wonder why my game lags that much at the SGC

how many things are in the SGC?

way too many models?

I can bet that the Prometheus base it's under the entire SGC -_-

maybe to many maps in the same place at once?

I don't know >.<

The funny thing is that it only lags in Level 28

not the other levels

Edited by Mini-Me
Removed the quote, please remember the quoting rules

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe something on that level is really high poly if everyones getting the same trouble if not it may be your graphics card trying to display a light source it doesn't like. Just try turning down some of the graphics options like antialising or the overall resolution that'll help overall framerate

Share this post


Link to post
Share on other sites
but I wonder why my game lags that much at the SGC

how many things are in the SGC?

way too many models?

I can bet that the Prometheus base it's under the entire SGC -_-

maybe to many maps in the same place at once?

I don't know >.<

The funny thing is that it only lags in Level 28

not the other levels

All the maps are constantly loaded no matter where you are in SA, so its not a model problem, its most likely a particle lag, too many particles in one area.

Start a fire on lvl 28 with a molotov or flamethrower, if the lag gets worse then its definatly particle lag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The funny thing is that it only lags in Level 28

not the other levels

Well that's strange , but I made a lot of models for the LV28 and actually , it's not finished :rolleyes: , the only problem I see with the LV28 is the number of faces and the number of doors :huh:

All the maps are constantly loaded no matter where you are in SA, so its not a model problem, its most likely a particle lag, too many particles in one area.

Start a fire on lvl 28 with a molotov or flamethrower, if the lag gets worse then its definatly particle lag.

But try Orgcon's idea . The only problem I see with this idea is that the LV28 doesn't have a lot of particules ... Just the StarGate effects ...

Edited by Microman

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought it could be all the automatic doors cause there are a lot of them, and they are particles themselves cause they are loaded by the scm and they don't spawn until you are in the vicinity of them.

Its either Particle or Sound related like the alarm going off, but the sounds aren't happening all the time either.

Edited by Orgcon

Share this post


Link to post
Share on other sites
how can I check the ipl files?

you can use med v0.32 for mapping and check ipl and you could see every model

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well that's strange , but I made a lot of models for the LV28 and actually , it's not finished :rolleyes: , the only problem I see with the LV28 is the number of faces and the number of doors :huh:

But try Orgcon's idea . The only problem I see with this idea is that the LV28 doesn't have a lot of particules ... Just the StarGate effects ...

Already tried with the fire

It made no difference :(

I even tried lowering every setting to the lowest possible and still the same!! >.<

It doesn't matter which setting I'm running the game on

I just doen't make any difference -_-

it runs the same

darn fps bug

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...