:
Destination Time
:
Present Time
:
Last Time Departed
Sign in to follow this  
TrailHaunter

Won't Load

Recommended Posts

People on here can be pretty nasty so if I'm posting this in the wrong place, I apologize ahead of time.

I've installed at least 3 times, including the SFX fix, but when I try to load the game I get:

"The procedure entry point _AIL_set_stream_volume@8 could not be located in the dynamic link library mss32.dll."

Any ideas? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it can't load the audio library that should sit in the same directory as the gta-vc.exe. Or rather, the audio library it tries to load doesn't have a function it needs (because it's a wrong version or such).

What environment are you trying to start the mod on? Key factors here are Windows version, installed DirectX redistributable, version of the game (i.e. from original retail disc, from disc in a later re-release, from Steam etc.).

Did you install the mod on a clean install of the game or are other mods installed, too?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try a different mss32.dll.

That's fixed a problem for me in the past.

-Though maybe your issue isn't that easy to fix.

Edited by chubbychops

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this