:
Destination Time
:
Present Time
:
Last Time Departed

Recommended Posts

Hi im new here and this is my first time with the mod.

I have installed it and nothing is wrong there, I have downloaded and installed the newest source code and that went fine. When i go to start the game it just crashes.

This is what i get:

Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: gta_sa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 427101ca
Fault Module Name: gta_sa.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 427101ca
Exception Offset: 002a0050
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 4105
Additional Information 1: d68b
Additional Information 2: d68bd3b8282f5e72182bbd7e42e4d6c7
Additional Information 3: 6c49
Additional Information 4: 6c49d494190589b8dc6d7b57ccb74dfb

If anybody can help me that would be great thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

What platform of Windows are you running?

Oh, and by the way, this type of question should probably be posted in the Off Topic section of the forum. :thumbs:

Edited by BTTFModMachine

Share this post


Link to post
Share on other sites

What platform of Windows are you running?

Oh, and by the way, this type of question should probably be posted in the Off Topic section of the forum. :thumbs:

Im Running Windows 7

and ill make note of that for next time :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you run the BTTF HV SA installer as administrator and in compatibility mode for Windows XP SP3?

If you don't know, check this folder on your PC:

C:\Users\**Your User Name**\AppData\Local\VirtualStore\Program FIles (x86)

If you are a 64-bit user

Or

C:\Users\**Your User Name**\AppData\Local\VirtualStore\Program FIles

If you are a 32-bit user.

If you see a "GTA San Andreas" folder in that directory, it means that you didn't run the installer as administrator.

Then, Uninstall GTA San Andreas, delete the GTA San Andreas folder in the VirtualStore\Program Files directory, and reinstall, making sure you run all programs as administrator.

Edited by BTTFModMachine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you run the BTTF HV SA installer as administrator and in compatibility mode for Windows XP SP3?

If you don't know, check this folder on your PC:

C:\Users\**Your User Name**\AppData\Local\VirtualStore\Program FIles (x86)

If you are a 64-bit user

Or

C:\Users\**Your User Name**\AppData\Local\VirtualStore\Program FIles

If you are a 32-bit user.

If you see a "GTA San Andreas" folder in that directory, it means that you didn't run the installer as administrator.

Then, Uninstall GTA San Andreas, delete the GTA San Andreas folder in the VirtualStore\Program Files directory, and reinstall, making sure you run all programs as administrator.

I went into the VirtualStore folder and there is nothing in there, and no i didn't run the BTTF_SA_0.1.3.2_Setup as admin or XP SP3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, re-install anyway. It can't hurt.

Try to run both the SA installer and the HV installer as admin then. You might have to cancel autorun and run the SA installer as administrator from your SA DVD directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, re-install anyway. It can't hurt.

Try to run both the SA installer and the HV installer as admin then. You might have to cancel autorun and run the SA installer as administrator from your SA DVD directory.

Ya ill do that and get back to you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, re-install anyway. It can't hurt.

Try to run both the SA installer and the HV installer as admin then. You might have to cancel autorun and run the SA installer as administrator from your SA DVD directory.

And by the way, this does work for San Andreas right? Because maybe thats the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you start with a fresh copy of SA, not the modded one.

Ok so i reinstaslled SA as admin SP3 and that went fine, but before i go to put in the BTTF mod, i checked the VirtualStore and there isn't anything in there, is that a good sign?

Share this post


Link to post
Share on other sites

stop Look here!!!
if you install BTTF_SA_0.1.3.2_Setup.
You must delete cleo.
you must take new source code send your gta sa
(Source Code 20101105)

sorry bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites

stop Look here!!!

if you install BTTF_SA_0.1.3.2_Setup.

You must delete cleo.

you must take new source code send your gta sa

(Source Code 20101105)

sorry bad english

alright then ill do that

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe that's where you went wrong...

You didn't delete the cleo folder before installing the source code.

It still wont work, after instaling the game i did the BTTF instalation. then i deleted the cleo file and imported the source contents into there proper places and i still get the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, leaving the SA DVD in the drive while installing this mod messed my installation up. Did you happen to do that?

Ya i left the disk in the dvd drive as i installed the mod

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been playing around with the files, when i take out cleo, its able to start up but unable to load or start a game, just crashes but its a different warning this time. so could it be something to do with the cleo file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...